Școala Doctorală de Teologie „Isidor Todoran” a Facultății de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca vă invită la Simpozionul internațional dedicat doctoranzilor:

LITURGHIE, FILANTROPIE, DĂRUIRE
Tradiție și actualitate în pastorația și îngrijirea bolnavilor, ca mărturie creștină

 Simpozionul face parte din suita de manifestări științifice ale facultății, proiectate pentru anul 2024 și se încadrează în seria de evenimente organizate cu prilejul proclamării, de către Sfântul Sinod al Bisericii noastre, a anului 2024 ca „Anul omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor şi Anul comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”

Lucrările simpozionului se vor desfășura în perioada 4-5 iunie 2024 în format hibrid (onsite și online). Pentru cei prezenți, locul de desfășurare va fi la Facultatea de Teologie Ortodoxă, Str. Episcop Nicolae Ivan f.n., Sala de muzică „Vasile Petrașcu” (212).

Limbile admise: română și engleză.

Tematica simpozionului este generoasă și oferă posibilitatea doctoranzilor de la diferite specializări să-și dezvolte propriul culoar de cercetare.

Taxa de înscriere este de 250 RON, sumă destinată acoperirii parțiale a costurilor aferente organizării evenimentului și va fi plătită pe pagina simpozionului, la adresa: https://plati.ubbcluj.ro/ro/Event/Details/199. Dovada plății se va trimite electronic, pe adresa de mail daniel.pop1@ubbcluj.ro,  odată cu înscrierea la Simpozion.

 Calendarul manifestării

  • 15 mai 2023: data limită pentru înscrierea la Simpozion. Aceasta se face prin transmiterea titlului şi a unui abstract al comunicării în limba română sau engleză (150-300 de cuvinte), precum şi a unui CV rezumativ (maxim 10 rânduri) la adresa de email: daniel.pop1@ubbcluj.ro.
  • 3 iunie, de la ora 18: sosirea invitaților (pentru cei care vor participa onsite)
  • 4-5 iunie: lucrările Simpozionului
  • 31 iulie: data limită pentru predarea textului final în format electronic. Se vor respecta indicaţiile de redactare utilizate de revista Studia Theologica Orthodoxa Doctoralia Napocensia: https://journals.orth.ro/index.php/stodn/information/authors.

Persoană de contact

Drd. Pop Daniel Matei

E-mail: daniel.pop1@ubbcluj.ro

Telefon: 0755764262